Научете повече за нас

Контактен център, който се грижи за вашите клиенти

Нашият контактен център започна своята дейност през 2015 година и вече пета година показваме високи резултати в сферата, в която оперираме – аутсорсинг на бизнес процеси, провеждане на изходящи и входящи телефонни, e-mail и чат кампании, продажби по телефона. Основната ни цел е да бъдем ваш коректен и доверен партньор и да отговорим в максимална степен на нуждите на вашата организация.
Чрез натрупания опит в работата си с нашите клиенти и провеждането на множество различни по мащаб проекти, ние гарантираме реализацията и успеха на уникални услуги в областта на контактните центрове. Стремежът ни е чрез персонализиране на всяко решение, да предоставим най-високата добавена стойност, като изцяло се съобразим с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Визия

Нашата визия е да бъдем предпочитан партньор, при вашия избор на контактен център, създавайки иновативни и печеливши бизнес модели, които носят добавена стойност за Вас и Вашите клиенти.

Мисия

  • Помагаме за увеличаване на вашата печалба
  • Грижим се за вашите клиенти
  • Винаги показваме уважение, реализирайки бизнес целите си.

Екип

Съставен от амбициозни и енергични професионалисти и експерти в сферата на телефонните продажби и обслужването и грижата за клиента. Ние насърчаваме и подпомагаме активно израстването на нашите хора и тяхното развитие, като инвестираме в непрекъснато обучение и създаване на структурирана, последователна и прозрачна работна среда

Ценности

В реализацията на всеки един от проектите, с които работим и постигането на всяка поставена цел, защитаваме отдадено ценностите, в които вярваме.
A те са да сме ефективни, почтени, отговорни, енергични, отдадени и динамични.