Научете повече за нас

Контактен център, който се грижи за вашите клиенти

Вок Он започна своята дейност като контактен център през 2015 година и от тогава показваме високи резултати в сферата, в която оперираме – аутсорсинг на бизнес процеси, провеждане на изходящи и входящи телефонни, e-mail и чат кампании, продажби по телефона. Основната ни цел е да бъдем Ваш коректен и доверен партньор за да отговорим в максимална степен на нуждите на вашата организация.
Чрез натрупания опит в работата си с клиенти и провеждането на множество различни по мащаб проекти, ние гарантираме реализацията и успеха на уникални услуги в областта на контактните центрове. Стремежът ни е чрез персонализиране на всяко решение да предоставим най-високата добавена стойност, като изцяло се съобразим с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Визия

Визията ни е да бъдем вашия предпочитан партньор, като създаваме иновативни и печеливши бизнес модели с добавена стойност за Вас.

Мисия

  • Помагаме за увеличаване на ефективността
  • Грижим се за своите клиенти
  • Винаги показваме уважение, когато реализираме бизнес целите си

Екип

Съставен от амбициозни и енергични професионалисти и експерти в сферата на продажбите, обслужването и грижата за клиента. Ние насърчаваме и подпомагаме активно израстването на нашите хора и тяхното развитие, като инвестираме в непрекъснато обучение и създаване на структурирана, последователна и прозрачна работна среда

Ценности

В реализацията на всеки един от проектите, с които работим и постигането на всяка поставена цел, защитаваме отдадено ценностите, в които вярваме.
A те са да сме ефективни, почтени, отговорни, енергични, отдадени и динамични.